מתי חייבים לדווח על הכנסה מחו"ל? תשובה קצרה: לפי סעיף 131 לפקודת מס הכנסה, כל תושב ישראל מגיל 18 חייב בהגשת דוח שנתי, וחובה זו
מתי חייבים לדווח על הכנסה מחו"ל? תשובה קצרה: לפי סעיף 131 לפקודת מס הכנסה, כל תושב ישראל מגיל 18 חייב בהגשת דוח שנתי, וחובה זו
כאשר עובדים בשתי עבודות ניתן לערוך תיאום מס דרך האישי באתר רשות המסים, או דרך המעסיק או פקיד השומה. מקבלים אישורי תיאום ומעבירים אותם לשני
המכתב מגיע בדרך כלל ביום רגיל. מעטפה לבנה עם הסמל של רשות המסים, או הודעה באזור האישי, ובראשה שתי מילים: "הזמנה לדיון". רוב האנשים שמתקשרים